Rubrica meteo a unei televiziuni, întreruptă de upgrade-ul la Windows 10

Rubrica meteo a unei televiziuni, întreruptă de upgrade-ul la Windows 10
scris 28 apr 2016

Prognoza meteo a unei televiziuni din Statele Unite a fost perturbată de politica Microsoft de a forța upgrade-ul la Windows 10.

Fereastra care insistă în mod sistematic ca utilizatorul să opereze upgrade la Windows 10 a apărut pe ecranul televiziunii americane KCCI în timpul prognozei meteo. Acesta a perturbat-o și amuzat-o deopotrivă pe prezentatoarea Metinka Slater, care și-a ascuns destul de bine stresul provocat de neașteptata întâmplare.

Momentul în care notificarea de upgrade la Windows 10 a apărut pe ecranul care prezenta harta în cadrul rubricii meteo este în curs de a se transforma într-un videoclip viral. În proces, această pățanie ar putea chiar crește pe temen scurt audiențele televizunii afiliate rețelei CBS.

Întâmplarea rezonează cu experiența milioanelor de utilizatori din toată lumea care au remarcat insistența implacabilă cu care Microsoft încearcă să determine trecerea la Windows 10.

Mai mult decât atât, notificările insistente sunt doar parte a problemei. În numeroase cazuri, Microsoft a descărcat automat, fără acordul utilizatorilor, fișierele necesare upgrade-ului.

Windows 10 se pregătește de primul update major, care urmează să fie lansat în cursul verii.

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 10
upgrade
tv
meteo