Samsung a integrat Instagram direct în camera foto a lui Galaxy S10

Samsung a integrat Instagram direct în camera foto a lui Galaxy S10
scris 22 feb 2019

Prin integrarea în camera foto a smartphone-ului, oficialii Samsung susțin că Galaxy S10 oferă “cea mai bună experiență pentru Instagram”.

Samsung și Instagram au creat un parteneriat în urmă căruia rețeaua socială deținută de Facebook este integrată direct în camera foto a lui Galaxy S10, ceea ce va simplifica procesul de postare a imaginilor și filmărilor pe Instagram.

Camera foto a noului flagship Samsung include un mod numit chiar Instagram, care poate fi selectat printr-un swipe, la fel toate celelalte moduri ale camerei foto (panoramă, portret etc.).

În acest mod, utilizatorii vor avea toate opțiunile oferite de Instagram pentru editarea imaginilor și adăugarea de stickere, text, hashtag-uri pe fotografiile care vor fi postate în formatul Stories din Instagram.

VIDEO Samsung a lansat o nouă serie de accesorii inteligente CITEȘTE ȘI VIDEO Samsung a lansat o nouă serie de accesorii inteligente

Samsung și Facebook nu sunt la primul parteneriat lucrativ care-și arată public doar o parte a efectelor. În 2016, la evenimentul de lansare a lui Galaxy S7, a fost invitat Mark Zuckerberg, care a promovat atunci soluțiile de realitate virtuală ale Facebook.

De altfel, în ultimele modele din seria Galaxy S aplicația Facebook era preinstalată. Mai mult, aceasta este considerată aplicație de sistem, ceea ce făcea imposibilă dezinstalarea ei.

Deși nu se cunosc detaliile înțelegerilor dintre cele două companii, este clar că Facebook folosește produsele Samsung pentru promovarea propriilor servicii, iar Samsung primește bani pentru acest lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
instagram