Samsung amână reluarea vânzărilor de Galaxy Note 7 în Coreea de Sud din cauza întârzierilor la înlocuirea telefoanelor defecte

Samsung amână reluarea vânzărilor de Galaxy Note 7 în Coreea de Sud din cauza întârzierilor la înlocuirea telefoanelor defecte
scris 25 sep 2016

Samsung Electronics amâna reluarea vânzărilor de Galaxy Note 7 pe piața sud-coreeană cu trei zile, până pe 1 octombrie, pentru a putea finaliza înlocuirea dispozitivelor a căror baterii riscă să ia foc în timpul încărcării.

La începutul lunii, gigantul tech a anunțat că recheamă 2,5 milioane de telefoane Note 7 vândute în 10 țări, dintre care aproximativ 400.000 în Coreea de Sud, după ce mai mulți consumatori s-au plâns că bateriile smartphone-urilor iau foc.

Pe piața sud-coreeană, procesul de rechemare a fost demarat luni, însă doar jumătate dintre posesorii de Note 7 afectați s-au prezentat pentru înlocuirea telefoanelor, potrivit unui comunicat Samsung, citat de Reuters.

Un director de la Samsung Romania renunță la funcție pentru a deveni consultant independent CITEȘTE ȘI Un director de la Samsung Romania renunță la funcție pentru a deveni consultant independent

În cazul reluării vânzărilor la data stabilită initial, pe 28 septembrie, ritmul înlocuirii telefoanelor cu baterii defecte ar încetini și mai mult, susține compania, în condițiile în care operatorii locali de telefonie nu vor mai accepta înlocuirea dispozitivelor după punerea în vânzare a noilor Note 7.  

Vânzările globale de Note 7 vor fi reluate în funcție de progresele înregistrate cu înlocuirea modelelor afectate, potrivit producătorului sud-coreean.

În România, programul de înlocuire a telefoanelor a început miercuri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy note 7
inlocuire
coreea de sud