După problemele cu Galay Note 7, Samsung vinde acțiuni din alte companii

După problemele cu Galay Note 7, Samsung vinde acțiuni din alte companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2016

Samsung Electronics a anunțat, duminică, înstrăinarea acțiunilor din alte patru companii, respectiv ASML Holding NV, Seagate Technology, Rambus și Sharp, pentru a mări investiția în afacerea de bază, după ce compania a fost forțată să recheme de pe piață 2,5 de milioane de unități Galaxy Note 7, din cauza problemelor acumulatorii de litiu-ion, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gigantul tehnologic a precizat că a vândut jumătate din acțiunile deținute în cadrul AMSL, precum și toate acțiunile deținute în Seagate, Sharp Corp și Rambus Inc, arată news.ro.

Un purtător de cuvânt al companiei a susținut că profiturile totale obținute din vânzarea acțiunilor se ridică la aproximativ 888 de milioane de dolari, însă a refuzat să prezinte detalii cu privire la cumpărătorii acțiunilor.

Vodafone România și-a mutat 2.300 angajații din Capitală într-o clădire a lui Papalekas din zona Aviației CITEȘTE ȘI Vodafone România și-a mutat 2.300 angajații din Capitală într-o clădire a lui Papalekas din zona Aviației

Jurnaliștii Reuters au relatat, în urmă cu două săptămâni, că Samsung vinde jumătate din acțiunile deținute în ASML pentru aproximativ 675,99 milioane de dolari. Acțiunile din companiile Rambus, Seagate și Sharp valorează împreună până la 456 de milioane de dolari.

Samsung Electronics a încercat în ultimii ani să-și diversifice operațiunile, însă gigantul vrea acum să se concentreze asupra scandalului produs de rechemarea a 2,5 milioane de unități Galaxy Note 7.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
note