“Samsung este ca o navă fără căpitan”, declară unul din șefii companiei

“Samsung este ca o navă fără căpitan”, declară unul din șefii companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 sep 2017

Unul din șefii Samsung, aflat în Germania pe durata târgului IFA de la Berlin, s-a arătat îngrijorat de situația companiei pe care o conduce.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Yoon Boo-Keun, șeful diviziei de electronice a Samsung, a declarat pentru publicația germană Süddeutsche Zeitung că este îngrijorat pentru viitorul companiei pe care o conduce.

Cauza este arestarea lui Jay Y. Lee, liderul și fiul fostului președinte Samsung. Acesta a fost condamnat recent la 5 ani de închisoare pentru fapte de corupție. Chiar dacă implicațiile asupra imaginii companiei sud-coreene nu vor avea efecte pe termen lung, nu același lucru se poate spune și despre absența celui mai important șef al acesteia.

Apple lansează o pereche de căști wireless din seria Beats care va costa 350 de dolari CITEȘTE ȘI Apple lansează o pereche de căști wireless din seria Beats care va costa 350 de dolari

Yoon Boo-Keun a spus că el se ocupa de planurile companiei pentru viitorul apropiat, dar că Lee era cel care făcea strategia pe termen lung. Astfel, arestarea acestuia ar putea afecta viitorul îndepărtat al Samsung.

Arestarea lui Lee, în vârstă de 49 de ani, s-a petrecut cu o săptămână înainte de târgul IFA și a făcut parte din cazul în care a fost implicat și fostul președinte sud-coreean, Park Geun-hye. Jay Lee a condus compania după ce tatăl său, Lee Kun-Hee, a suferit un atac de cord în 2014.

Declarațiile lui Yoon Boo-Keun, dincolo de sinceritatea cu care au fost făcute, ar putea avea un impact negativ asupra valorii acțiunilor Samsung, dacă stârnesc îngrijorarea acționarilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
coruptie