Samsung lansează Galaxy XCover Pro

Samsung lansează Galaxy XCover Pro
scris 13 ian 2020

XCover Pro este un smartphone mid-range rezistent la șocuri, cu baterie interschimbabilă.

Samsung a anunțat smartphone-ul Galaxy XCover Pro, un dispozitiv robust, recomandat celor care lucrează în medii în care căderea telefonului este un risc întâlnit frecvent.

Nu doar că este rezistent la apă și praf, conform certificării IP68, dar are și certificarea MIL-STD 810G, care atestă rezistența în condiții severe, precum atitudinile înalte și umiditatea foarte ridicată.

Huawei vinde 100.000 smartphone-uri pliabile pe lună CITEȘTE ȘI Huawei vinde 100.000 smartphone-uri pliabile pe lună

XCover Pro este unul din puținele smartphone-uri noi care au o baterie ce poate fi schimbată. Aceasta are o capacitate de 4.050 mAh.

O altă facilitate deosebită este funcția  push-to-talk, care permite folosirea telefonului ca un Walkie Talkie cu ceilalți colegi - cu condiția ca și aceștia să dețină același telefon.

Același telefon include diverse soluții pentru gestionarea stocurilor, scanarea codurilor de bare sau de POS, putând elimina nevoia unui hardware POS dedicat.

Ecranul Full HD de 6,3 inch poate fi folosit cu mănuși și recunoaște comenzile și când degetele sunt umede.

Din punct de vedere tehnic, Galaxy XCover Pro se bazează pe platforma Exynos 9611, cu 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare la care poate fi adăugat un card de memorie.

Smartphone-ul livrat cu Android 10 dispune de două camere foto, 25 MP,, F1.7 și 8 MP, F2.2.

499 de dolari este prețul oficial al noului Galaxy XCover Pro.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
smartphone