Samsung va dezvălui un smartphone pliabil la finele anului

Samsung va dezvălui un smartphone pliabil la finele anului
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2018

Directorul diviziei de dispozitive mobile de la Samsung, DJ Koh, a confirmat marți pentru CNBC că grupul sud-coreean va dezvălui în lunile următoare un smartphone pliabil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Rețelele sociale ar trebui să predea poliției dovezi despre suspecți „în câteva minute”, conform Comisarului Poliției Metropolitane din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Rețelele sociale ar trebui să predea poliției dovezi despre suspecți „în câteva minute”, conform Comisarului Poliției Metropolitane din Marea Britanie

DJ Koh a spus că a venit timpul ca Samsung să ofere un dispozitiv pliabil după ce studiile de piață efectuate au evidențiat că există o piață pentru acest gen de telefon. Koh nu a oferit detalii cu privire la modul în care va funcționa ecranul pliabil, dar a subliniat că obiectivul Samsung cu acest produs este să ofere o experiență diferită față de cea a unei tablete, scrie Agerpres.

Dezvăluirea unui smartphone pliabil vine într-un moment în care Samsung vrea să relanseze creșterea diviziei sale mobile, ale cărei vânzări au scăzut cu 20% în ritm anual în al doilea trimestru al acestui an. 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
telefon pliabil