Samsung va implementa funcții de AI și pe flagship-urile de anul trecut

Samsung va implementa funcții de AI și pe flagship-urile de anul trecut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 ian 2024

Noile facilități de inteligență artificială pe care Samsung le-a prezentat în cazul seriei Galaxy S24 vor ajunge și pe smartphone-urile de top lansate de companie în 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Seria Galaxy S24 include unele din primele smartphone-uri care înglobează noile funcții de AI generativ, cu care mulți utilizatori sunt familiarizați de la ChatGPT și alte instrumente de inteligență artificială.

Însă, acestea nu vor fi disponibile doar pe smartphone-urile din cea mai nouă serie Galaxy, ci vor fi implementate și pe modelele de top lansate de producătorul coreean anul trecut.

Samsung lucrează la un inel inteligent CITEȘTE ȘI Samsung lucrează la un inel inteligent

Astfel, funcțiile de AI vor fi disponibile pe seriile Galaxy S23, Z Fold 5 și Z Flip 5, precum și pe tabletele Tab S9, din prima jumătate a anului.

Aceste funcții au în vedere, printre altele, prelucrarea fotografiilor, comunicarea scrisă și traducerea.

Noile funcții de AI de pe smartphone-urile Samsung vor fi disponibile gratuit până în 2025, după care, cel mai probabil, producătorul coreean va percepe un abonament.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
ai
smartphone