X lansează apelurile audio și video pt Android

X lansează apelurile audio și video pt Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 ian 2024

Platforma socială X, cunoscută înainte de a fi preluată de Elon Musk drept Twitter, a extins disponibilitatea funcțiilor de comunicare audio și video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După lansarea inițială din octombrie, când au fost implementate în aplicația de iPhone, apelurile audio și video pot fi acum folosite și pe Android.

X are o abordare aparte în cazul acestor funcții - toți utilizatorii pot primi apeluri, dar numai abonații premium le pot iniția.

Chatbot-ul DPD și-a înjurat clienții CITEȘTE ȘI Chatbot-ul DPD și-a înjurat clienții

Asta în speranța de a determina cât mai mulți utilizatori să plătească un abonament, deși funcționalități similare sunt disponibile gratuit în multe alte aplicații de comunicare.

Apelurile video și audio sunt doar una dintre funcțiile pe care Elon Musk vrea să le construiască în cadrul X, pe care vrea să o transforme în ceea ce unii numesc o super aplicație.

Antreprenorul american vrea și să ajungă în punctul de a nu mai fi nevoie de reclame, însă, pentru asta are nevoie de un număr foarte mare de abonați. Acesta i-a în considerare inclusiv transformarea X într-o rețea disponibilă exclusiv pe bază de abonament.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
audio
video
android
elon musk