SAP achiziționează Roambi, întărindu-și poziția de piață pe segmentul Cloud Analytics

SAP achiziționează Roambi, întărindu-și poziția de piață pe segmentul Cloud Analytics
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 feb 2016

Compania specializată pe soluții software de business și tehnologie SAP achiziționează suita de aplicații Roambi - care va fi integrată pe platforma SAP HANA - întărindu-și astfel poziția de piață pe segmentul Cloud Analytics.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit comunicatului, prin noua achiziție compania își propune ca accesul și analiza datelor direct de pe mobil să fie la îndemâna oricui.

Cu o arhitectură intuitivă, Roambi aduce informații relevante la îndemâna tuturor. Practic, soluția transformă analizele de business în diagrame interactive, ușor de citit și de interpretat, special concepute pentru telefon și tabletă. De asemenea, Roambi rezolvă și o altă problemă, a mobilității, în condițiile în care majoritatea profesioniștilor, indiferent de domeniul de activitate, nu au încă acces la o analiză intuitivă a datelor organizației din care fac parte, mai ales atunci când călătoresc sau lucrează de la distanță.

"Tradiționalul ciclu strategie - execuție nu mai este suficient de agil pentru a fi ajustat la noile realități digitale, care presupun disponibilitatea datelor în timp real. SAP a înțeles impactul transfomării digitale și oferă companiilor o serie de instrumente de analiză pentru fiecare industrie și linie de business, într-un mod accesibil inclusiv utilizatorului individual. Soluțiile pot fi disponibile în cloud sau on-premise și sunt gândite să fie accesate de oriunde și să ofere informații în timp real. Aceste facilități nu pot fi oferite la ora actuală de niciun jucător specializat doar pe zona de analytics", a declarat Steve Lucas, președinte, Digital Enterprise Platform, SAP.

Lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri, SAP ajută peste 291.000 de clienți să gestioneze profitabil operațiunile și resursele, să se adapteze continuu și să crească sustenabil.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
cloud analytics
sap
roambi