Siri va avea o nouă voce

Siri va avea o nouă voce
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 feb 2022

În scurt timp, Siri va oferi o a cincea voce pentru asistentul digital de pe iPhone, un asistent care încearcă să susțină diversitatea cât mai bine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cea mai recentă versiune de test a sistemului de operare iOS, Apple a adăugat o nouă voce pentru Siri, disponibilă celor care dau comenzi în limba engleză.

„Voice 5”, cum apare în aplicația Settings, va purta numele Quinn. Quinn are vocea unui membru al comunității LGBTQ+, spun chiar cei de la Apple.

Aplicația Truth Social a lui Donald Trump a fost descărcată de 170.000 de ori pe App Store al Apple, de la lansare CITEȘTE ȘI Aplicația Truth Social a lui Donald Trump a fost descărcată de 170.000 de ori pe App Store al Apple, de la lansare

Cu noua voce, Apple încearcă să bifeze criteriile diversității, asta după ce a adăugat o voce de bărbat (vocea 2) și două voci ale unor persoane de culoare (vocile 3 și 4).

Cea de-a cincea voce a lui Siri va face parte din iOS 15.4, următorul update al sistemului de operare folosit de iPhone, aflat la câteva săptămâni distanță de lansarea oficială.

Această versiune mai aduce câteva noutăți notabile, precum autentificarea Face ID cu masca pe față și măsuri noi de protecție împotriva urmăririi prin intermediul AirTag-urilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
siri
apple
iphone
voce