Bosch extinde capacitatea de producție a cipurilor, cu o investiție de 250 de milioane de euro

Bosch extinde capacitatea de producție a cipurilor, cu o investiție de 250 de milioane de euro
scris 23 feb 2022

Furnizorul de componente auto Bosch a anunțat că va investi încă 250 de milioane de euro în extinderea facilității de producere a cipurilor la uzina sa din Reutlingen, în Germania, transmite Reuters.

Anterior, la unitatea din Reutlingen fuseseră alocați 50 de milioane de euro din totalul de 400 de milioane de euro pe care compania i-a pus deoparte anul trecut pentru cheltuielile necesare cu producția de cipuri în 2022, la fabricile din Reutlingen, Dresda și la facilitatea de testare din Penang, Malaysia, scrie g4media.ro.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Cea mai mare parte a bugetului a fost alocată pentru extinderea fabricii de plăcuțe semiconductoare de 300 de milimetri din Dresda, inaugurată în iunie.

Capacitatea suplimentară de producție de la Reutlingen va intra în funcțiune în 2025, a informat într-un comunicat Bosch.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

„Cererea de cipuri continuă să crească cu o viteză amețitoare. Având în vedere situația actuală, ne extindem sistematic producția de semiconductori, astfel încât să putem oferi clienților noștri cea mai bună susținere posibilă”, a declarat recent Volkmar Denner, președintele Consiliului de Administrație al Robert Bosch GmbH.

viewscnt
Afla mai multe despre
bosch
cipuri