Smartphone-ul pliabil Samsung se va numi Galaxy Fold

Smartphone-ul pliabil Samsung se va numi Galaxy Fold
scris 20 feb 2019

Galaxy Fold este noul Galaxy F, numele (ca și oficial) al primului smartphone pliabil Samsung.

Jurnalistul american Evan Blass, care citează surse din cadrul companiei coreene, a aflat că primul smartphone care se pliază al celor de la Samsung va fi lansat sub numele Galaxy Fold.

Portofelul electronic - o modalitate de plată tot mai populară, inclusiv în România CITEȘTE ȘI Portofelul electronic - o modalitate de plată tot mai populară, inclusiv în România

Toate informațiile de până acum, inclusiv imagini din interiorul companiei, arătau că Samsung se referă intern la smartphone-ul său pliabil ca Galaxy F. Acesta, din câte se pare, a fost doar un nume de cod sau folosit ca o prescurtare pentru Fold (pliabil).

Samsung a anunțat oficial câteva detalii despre acest smartphone la finele anului trecut, când a organizat un eveniment atipic, în care produsul a fost ținut ascuns pentru apăstra secret designul acestuia.

Twitter introduce funcții în Europa pentru identificarea mai ușoară a reclamelor politice CITEȘTE ȘI Twitter introduce funcții în Europa pentru identificarea mai ușoară a reclamelor politice

Deși este numit smartphone, Fold poate fi văzut mai degrabă ca un hibrid smartphone - tabletă. Asta pentru că sistemul de pliere face trecerea de la un ecran de 4,58 inch, la unul de 7,3 inch, care este aproape de o tabletă mică (de 8 inch).

Din surse neoficiale, se pare că Fold va avea și un preț pe măsura factorului de notate pe care îl aduce, undeva în jurul a 1.700 de euro.

CEO-ul Samsung, DJ Koh, a stabilit un target de vânzări de un milion de exemplare pentru primul telefon pliabil al companiei, care va fi prezentat oficial pe 20 februarie, în aceeași cu Galaxy S10.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone