Softbinator Technologies își extinde business-ul - are în plan angajări și achiziția de startup-uri și firme de IT

Softbinator Technologies își extinde business-ul - are în plan angajări și achiziția de startup-uri și firme de IT
scris 28 apr 2020

Softbinator Technologies, companie specializată în proiecte de R&D în blockchain și Inteligență Artificială, care recent s-a desprins din Cornerstone Technologies, se află în plin proces de extindere pe piața locală și dorește să angajeze 30 de specialiști IT în perioada următoare.

Mărirea echipei vine pe fondul cererilor recente de proiecte de cercetare din partea unor clienți externi. În același timp, compania este deschisă și spre a absorbi startup-uri tech și companii mici a căror activitate a fost afectată de criza actuală sau care doresc să își dezvolte proiectele și businessul mai departe. 

Aplicația de e-mail preinstalată pe milioane de terminale iPhone și iPad, vulnerabilă de aproape opt ani CITEȘTE ȘI Aplicația de e-mail preinstalată pe milioane de terminale iPhone și iPad, vulnerabilă de aproape opt ani

Softbinator Technologies are în prezent peste 70 de angajați și colaboratori în cele două sedii din București și Constanța.

Începând cu luna iunie, compania va susține și un program de internship pentru 20 de studenți, selectați în urma evenimentelor de specialitate organizate în universitățile partenere din București și Constanța. Colaborarea cu aceștia va continua din toamnă, în funcție de performanțe și disponibilitate, retenția în urma stagiilor fiind de peste 70%.

Softbinator Technologies caută specialiști IT în diverse tehnologii, precum Blockchain, AI, .NET, Java, mobile native (iOS și Android), React, Angular și DevOps (AWS si Azure), UI/UX Design, cu diverse niveluri de senioritate, dar și Product Managers.

Compania se află în discuții avansate cu mai mulți clienți din America de Nord, Asia și Europa pentru demararea de proiecte ample de cercetare în domeniile fintech, gaming și edtech. Conform Softbinator Technologies, pandemia de coronavirus a determinat multe businessuri din întreaga lume să accelereze procesele de transformare digitală și să investească în tehnologie, iar companiile de IT din România sunt căutate pentru specialiștii de care dispun, dar și pentru oferte de preț mai atractive.

Brandul Softbinator a fost lansat în 2011.

viewscnt
Afla mai multe despre
softbinator technologies
angajari
achizitii