Producția de serie a viitoarelor telefoane iPhone - amânată din cauza coronavirusului

Producția de serie a viitoarelor telefoane iPhone - amânată din cauza coronavirusului
scris 27 apr 2020

Grupul american Apple Inc a decis să amâne, cu o lună, momentul în care noile modele de iPhone vor intra în producția de serie, în condițiile în care pandemia de coronavirus a afectat cererea consumatorilor la nivel global și a perturbat lanțurile de aprovizionare în Asia, susține cotidianul The Wall Street Journal citând surse din apropierea acestui dosar.

Sursele susțin că Apple intenționează să dezvăluie în acest an patru noi modele de telefoane iPhone, care vor avea diferite dimensiuni și diferite prețuri. Unul din noile modele de iPhone ar urma să includă și conectivitate 5G. În mod normal, Apple dezvăluie o nouă generație de telefoane iPhone la mijlocul lunii septembrie, scrie Agerpres.

SRI a identificat o campanie malware de furt de date bancare de pe telefonul mobil și recomandă verificarea conturilor CITEȘTE ȘI SRI a identificat o campanie malware de furt de date bancare de pe telefonul mobil și recomandă verificarea conturilor

Amânarea momentului în care noile telefoane iPhone vor intra în producția de masă a modificat și estimările Apple privind producția realizată în acest an. WSJ susține că Apple și-a revizuit cu 20% numărul de telefoane pe care intenționează să le realizeze în a doua jumătate a acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
coronavirus