Soluțiile integrate de comunicare – cel mai bun răspuns pentru nevoile de mobilitate și conectivitate ale companiilor

Soluțiile integrate de comunicare – cel mai bun răspuns pentru nevoile de mobilitate și conectivitate ale companiilor
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 oct 2016

Ca alternativă la a folosi câte un serviciu separat pentru fiecare tip de comunicare - un serviciu de internet fix, unul de internet mobil, altul de telefonie mobilă etc. - pentru companii este adesea mai practic și mai avantajos să contracteze o soluție completă de comunicare capabilă să ofere toate aceste servicii la un loc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acest lucru este valabil pentru orice tip de companie, iar avantajele nu pot fi ignorate.

Implementare  rapidă

În loc să aștepți montarea și configurarea individuală a fiecărui serviciu de comunicare în parte, în cazul unei solutii integrate implementarea este făcută mult mai repede, realizată de aceeași echipă, printr-o singură vizită la sediul firmei.

Suport tehnic dedicat și concentrat pe o singură problemă

Nedoritele, dar inerentele probleme tehnice ce pot apărea pe parcurs sunt rezolvate mult mai rapid, iar atunci toate serviciile de comunicare cad sub incidența aceluiași furnizor, care cunoaște bine modul în care toate serviciile au fost implementate.

Eficientizarea costurilor

O soluție completă de comunicare este întotdeauna mai rentabilă pentru o companie decât suma tuturor serviciilor de comunicare la un loc.

Un astfel de serviciu este și Vodafone Office Complet care se adresează tuturor companiilor, indiferent de mărime, număr de angajați sau industrie.

Soluția propusă de Vodafone oferă mai multe pachete cu prețuri între 22 de euro și 59 de euro, care includ servicii pentru toate nevoile de comunicare ale unei companii, de la internet fix cu trafic nelimitat și router 4G inclus și telefon fix cu convorbiri gratuite către orice destinație fixă ori mobilă din România și orice număr fix din Europa, până la internet mobil și minute în rețelele mobile naționale și convorbiri gratuite nelimitate în cadrul firmei pe fix si pe mobil.

Pentru companiile care au nevoie de aplicațiile Microsoft Office, de un mare ajutor este si pachetul Office 365 Business Essentials. Acesta oferă acces complet la instrumentele de partajare, sincronizare și colaborare online (de tip Cloud) care permit accesarea și editarea în același timp a documentelor de către mai mulți angajați ai companiei.

Convorbirile interne și externe sunt gestionate prin intermediul funcției de centrală telefonică inclusă în pachetul Vodafone Office Complet.

De asemenea, pentru companiile care lucrează cu faxul, Vodafone oferă serviciul Fax2Email, care permite trimiterea unui număr nelimitat de faxuri către orice număr național.

În plus, toate acestea vin împreună cu o tabletă gratuită cu internet inclus.

Mai multe despre soluția integrată de comunicare Vodafone Office Complet aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone office complet
solutii integrate de comunicare