Sony a vândut 7,8 milioane de console PlayStation 5

Sony a vândut 7,8 milioane de console PlayStation 5
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 mai 2021

Cea mai nouă consolă de jocuri Sony se configurează deja ca un mare succes, vânzările și veniturile aduse de aceasta fiind la un nivel foarte bun.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din noiembrie 2020, când a fost lansată, până la finele lunii februarie, PlayStation 5 s-a vândut în 7,8 milioane de exemplare, spune compania japoneză în cel mai recent raport financiar.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

4,5 milioane dintre acestea au fost livrate în perioada sărbătorilor de iarnă, iar 3,3 în primul trimestru al acestui an.

În același timp, numărul abonaților PlayStation Plus a crescut cu 14,7% de la an la an, ajungând acum la 47,6 milioane.

Vânzările mari de PlayStation 5 au ajutat divizia de gaming a celor de la Sony să ajungă în ultimul trimestru la un profit de 3,14 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă cel mai înalt nivel din toate timpurile.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Anliștii susțin că PlayStation 5 este consola care se vinde cel mai repede de când există această industrie, cel puțin în Statele Unite.

Pe lângă cel mai nou model, Sony a mai vândut și 1 milion de console PlayStation 4 în ultimul trimestru. PS4 a ajuns la 115,9 milioane unități vândute de când există.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation 5