Spotify a ajuns la 138 de milioane de abonați, depășind estimările analiștilor

Spotify a ajuns la 138 de milioane de abonați, depășind estimările analiștilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iul 2020

Spotify Technology SA a anunțat miercuri o redresare a cererii pentru serviciile de streaming de muzică, după nivelul slab de la începutul trimestrului doi, pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus (COVID-19), iar numărul de abonați care plătesc a atins 138 de milioane, depășind estimările analiștilor, transmit Reuters și site-ul cityam.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul de abonați premium, care reprezintă cea mai mare parte a veniturilor companiei suedeze, a urcat cu 27% față de anul trecut. Analiștii se așteptau ca Spotify să aibă 136,4 milioane de abonați care plătesc, în perioada aprilie-iunie 2020, scrie Agerpres.

Lituanienii de la Apex Alliance au deschis un nou hotel în România CITEȘTE ȘI Lituanienii de la Apex Alliance au deschis un nou hotel în România

Veniturile platformei audio au urcat cu 13% în trimestrul doi, la 1,89 miliarde de euro, de la 1,67 miliarde de euro în urmă cu un an.

Totuși, pierderile au crescut spectaculos, ajungând la 167 miliarde de euro, de la 17 miliarde de euro la 31 martie 2020, după ce costurile au urcat cu 48%.

Numărul utilizatorilor lunari activi - unde sunt incluși și cei care nu plătesc abonament - a crescut cu 29% în trimestrul doi, la 299 milioane. 

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
streaming