Spotify testează un nou tip de abonament Premium

Spotify testează un nou tip de abonament Premium
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 mar 2019

Spotify a început să testeze în câteva țări din Europa și America de Sud un abonament Premium pentru două persoane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Numit Premium Duo, noul tip de abonament poate fi folosit de două persoane și include o serie de facilități care nu se regăsesc sub niciun alt tip de cont în cadrul serviciului de streaming.

Abonament include un playlist numit Duo Mix, creat din melodii pe placul ambilor utilizatori. Cei doi își pot partaja întreaga librărie de muzică unul altuia și pot configura contul și aplicația din cadrul așa-numitului Duo Hub.

Abonamentul Premium Duo este disponibil deocamdată doar în Danemarca, Irlanda, Polonia, Chile și Columbia, putând fi contract atât de utilizatorii noi, cât și de către cei existenți.

Facebook interzice naționalismul și separatismul alb pe platformele sale CITEȘTE ȘI Facebook interzice naționalismul și separatismul alb pe platformele sale

Schimbarea tipului de abonament nu duce la pierderea configurației. Vechea librărie de muzică și mix-urile create ori salvate vor fi disponibile și în cadrul noului tip de abonament, alături de playlist-ul special Duo Mix.

Cu un preț de 12,5 euro, Premium Duo este o formă mai ieftină de abonament pentru două persoane - în țările în care este testat noul abonament, două abonamente Premium clasice ar fi mai scumpe.

Raportat la România, când și dacă acest tip de abonament va fi lansat, ar trebui să coste 7-8 euro, ținând cont că două conturi Premium obișnuite contractate separat costă acum 10 euro.

Condiția impusă de Spotify pentru noul abonament este ca cei doi utilizatori să aibă aceeași adresă de domiciliu, ceea ce-l recomandă în principal pentru rude sau colegi de apartament.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzica