Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului american Encora cu privire la achiziția companiei locale de inginerie software Softelligence

Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului american Encora cu privire la achiziția companiei locale de inginerie software Softelligence
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 mai 2023

Această achiziție marchează intrarea oficială a grupului Encora pe piața europeană. Softelligence va sprijini expansiunea strategică a companiei Encora în Europa și va consolida capacitatea sa de a deservi clienții din noi piețe, precum Marea Britanie, Europa continentală și nu numai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tranzacția este supusă aprobării autorităților de reglementare, încheierea să fiind estimată la jumătatea anului 2023.

Fondat în anul 2006, Softelligence (https://www.softelligence.net/) oferă servicii de inginerie software și soluții digitale pentru sectorul bancar, asigurări și alte industrii. Prin birourile și centrele sale de livrare din București și Craiova (România) și din Skopje (Macedonia), firma permite organizațiilor din industriile de asigurări și bancară să accelereze creșterea cu soluții InsurTech, automatizare, AI, Machine Learning și servicii de dezvoltare software.

Cu sediul principal în Arizona, Statele Unite ale Americii, Encora (https://www.encora.com/) este un lider consacrat în servicii software și de inginerie digitală, specializat în accelerarea inovării pentru companiile din sectorul tehnologie. Encora Are peste 9.000 de angajați în peste 48 de birouri și laboratoare de inovare din SUA, Europa, America Latină, India și Asia Pacific.

Echipa SAA, care a acordat asistență juridică cu privire la elementele de drept românesc ale tranzacției, a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Cristina Man (Partner) și a inclus și pe Ana Kusak (Partner – Dreptul Concurenței), Andrei Albulescu (Partner – Dreptul Muncii) și Alexandru Lazăr (Associate - Proprietate Intelectuală).

Pentru mai multe informații cu privire la această știre sau la serviciile oferite de firma de avocatură Stratulat Albulescu, vă rugăm să o contactați pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
encora