Samsung dezvăluie când lansează primul său smartphone pliabil. Cât va costa

Samsung dezvăluie când lansează primul său smartphone pliabil. Cât va costa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 feb 2019

Samsung a lansat un teaser video pentru primul său smartphone pliabil și a confirmat totodată data la care acesta va fi prezentat oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un clip misterios, mai scurt de un minut, în care este schițat un dispozitiv de formatul unei cărți și sloganul “the future unfolds” sunt toate elementele necesare pentru a face trimitere la primul smartphone pliabil al companiei fără a-i rosti numele.

Cu această ocazie, Samsung a confirmat că primul său smartphone pliabil, care se pare că va purta numele Galaxy F (F de la foldable), va fi prezentat oficial pe 20 februarie, aceeași dată la care coreeni vor lansa și noua serie Galaxy S10.

Telekom România continuă ofensiva: ofertă de portare cu trei luni gratuite la abonament mobil CITEȘTE ȘI Telekom România continuă ofensiva: ofertă de portare cu trei luni gratuite la abonament mobil

Galaxy F nu este la primul său eveniment public. În urmă cu două luni, Samsung a organizat un eveniment în care nu a făcut decât să confirme existența acestuia alături de câteva date tehnice și să-l țină ascuns în ceea ce părea a fi o cutie.

Galaxy F va avea un ecran intern de 7,3 inch (1536 x 2152 pixeli rezoluție) care se va îndoi asemenea unei cărți și un ecran extern de 4,58 inch (840 x 1960 pixeli rezoluție) care va putea fi folosit atunci când dispozitivul este pliat.

Galaxy F este așteptat să doboare orice record de preț pentru producătorul coreean și să coste în jurul a 1.700 de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy f
smartphone