Tehnologia ChatGPT va fi integrată în aplicațiile Microsoft de productivitate

Tehnologia ChatGPT va fi integrată în aplicațiile Microsoft de productivitate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 ian 2023

Microsoft vrea să integreze AI-ul care stă la baza ChatGPT în mai multe dintre produsele software care compun suita de office a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft nu va opri la Bing, ci va continua să integreze cel mai nou produs de inteligență artificială creat de OpenAI și în alte soluții ale companiei, începând cu aplicațiile de productivitate.

Tehnologia care stă la baza ChatGPT va fi implementată în aplicații precum Word, PowerPoint și Outlook, susțin sursele citate de The Information.

Google Chrome nu va mai fi actualizat pentru versiunile mai vechi de Windows CITEȘTE ȘI Google Chrome nu va mai fi actualizat pentru versiunile mai vechi de Windows

Nu se cunoaște concret ce funcționalități se vor naște după integrarea AI-ul în aplicațiile amintite, însă, se așteaptă ca acestea să aibă un impact pozitiv asupra redactării textului și a e-mail-ului, precum și în crearea prezentărilor.

Microsoft, însă, nu se va opri aici. Gigantul american vrea să integreze și sistemul de generare a imaginilor pe baza descrierilor DALL∙E 2 în diverse produse ale companiei, începând cu proaspăt anunțatul Microsoft Designer.

Asta după ce, compania anunța în urmă cu doar câteva zile că va integra ChatGPT și DALL∙E 2 în motorul de căutare Bing.

Compania care dezvoltă cele două produse de inteligență artificială, OpenAI, este finanțată, printre alții, de Microsoft și Elon Musk.

viewscnt
Afla mai multe despre
chatgpt
microsoft
word
powerpoint
outlook