Telekom lansează la Alba Iulia un proiect de Smart Education care implică 18 unități de învățământ și 690 de tablete pentru cadrele din învățământ

Telekom lansează la Alba Iulia un proiect de Smart Education care implică 18 unități de învățământ și 690 de tablete pentru cadrele din învățământ
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 dec 2017

Telekom Romania și Primăria Municipiului Alba Iulia, unul dintre cele mai “smart” orașe din România, au semnat un protocol pentru implementarea unui amplu proiect de modernizare a învățământului local.

Urmărește-ne și pe Google News

Proiectul, care face parte din campania “Alba Iulia Smart City 2018”, presupune implementarea unui pachet educațional integrat, bazat pe platforma de management educațional Adservio.

18 unități de învățământ din Alba Iulia vor putea folosi “Catalogul electronic” care le va oferi cadrelor din învățământ un instrument simplu și eficient de monitorizare și notare a performanței elevilor.

Telekom lansează la Piatra Neamț al treilea proiect de tip Smart City al companiei CITEȘTE ȘI Telekom lansează la Piatra Neamț al treilea proiect de tip Smart City al companiei

De cealaltă parte, părinții vor avea și ei acces la “Catalogul electronic” prin intermediul căruia vor putea monitoriza performanța elevilor.

„Sunt bucuros că Telekom Romania poate pune amprenta tehnologiei viitorului și în educație. Pentru că asumarea tehnologiilor digitale, prin intermediul Telekom Romania, reprezintă deschiderea ușii către un viitor inteligent”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

În total, la “Catalogul electronic” vor avea acces 690 de utilizatori, de la profesori și inspectori, până la reprezentanți ai primăriei, care vor primi în acest scop câte o tabletă.

Astfel, prin intermediul acestui proiect, vor fi livrate 690 de tablete Samsung Galaxy TAB E, toate dotate cu cartele de date pentru a putea fi folosite și când nu există o conexiune WiFi la internet.

„Prin parteneriatul cu Telekom ne-am propus să eficientizăm procesul de digitalizare a educației la nivel național”, a declarat Alexandru Holicov, fondatorul Adservio.

Platforma Adservio are în prezent peste 200.000 de utilizatori, dintre care 5.000 sunt profesori. În 2018, Telekom Romania și Adservio își propun să ajungă la peste 500.000 de utilizatori și să se extindă pe mai multe piețe din afara țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
adservio
invatamant
alba iulia