Telekom Romania va implementa un sistem de acces automatizat la Spitalul Municipal din Orșova

Telekom Romania va implementa un sistem de acces automatizat la Spitalul Municipal din Orșova
scris 10 mai 2018

Spitalul Municipal Orșova va beneficia de cea mai nouă tehnologie pentru controlul accesului pe bază de card și supraveghere video, care va permite monitorizarea tuturor pacienților și a cadrelor medicale din unitate.

Proiectul are ca obiectiv automatizarea controlul accesului în interiorul Spitalului Municipal Orșova și va consta în implementarea de către Telekom Romania a unei soluții de supraveghere video, control acces în spital și în secții, precum și instalarea unor porți de acces moderne, dotate cu sistem de glisare cu acționare electrică și sistem de degivrare.

Controlul accesului pietonal prin intrarea principală va fi realizat prin intermediul centralei de control acces prevazute cu două cititoare intrare/ieșire și jurnal de evenimente ce poate fi descărcat pe computer.

În interiorul spitalului, controlul accesului va fi realizat prin cele 20 de uși de interior, prevăzute cu cititor de cartele pentru intrare și buton pentru ieșire.

Pentru controlul accesului auto prin poarta principală, soluția implementată de Telekom România va cuprinde poarta culisantă cu antrenare pe cremalieră și actionare prin telecomandă. În plus, accesul auto prin poarta secundară pentru ambulanțe se va realiza prin poarta batantă cu acționare din telecomandă.

Proiectul prevede inclusiv construcția efectivă a celor două porți auto, precum și a porții de acces pietonal.

Pentru personalul medical și auxiliar au fost prevăzute un număr de 200 de cartele de acces printabile, respectiv 40 de telecomenzi cu două canale.

Implementarea acestui proiect în parteneriat cu Telekom Romania este un prim pas din planul de modernizare și dezvoltare care va face din Spitalul Municipal Orșova o unitate medicală de referință.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
spital
orsova