Televizoarele LG primesc suport pentru NFT-uri

Televizoarele LG primesc suport pentru NFT-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 sep 2022

Puțin cam târziu și împotriva curentului, LG lansează suportul NFT pentru unele din televizoarele pe care le vinde.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

LG anunță implementarea suportului pentru bunurile digitale nefungibile pe propriile televizoare, utilizatorii acestora putând inclusiv să cumpere și să vândă NFT-uri direct de pe televizor.

Televizoarele companiei se pot conecta la piața Hedera, iar bunurile digitale achiziționate astfel pot fi stocate în portofelele digitale Wallypto, dezvoltate de LG.

LG a prezentat un monitor care se ajustează automat în funcție de poziția utilizatorului CITEȘTE ȘI LG a prezentat un monitor care se ajustează automat în funcție de poziția utilizatorului

Deocamdată, suportul pentru NFT-uri este disponibil doar pe televizoarele vândute în SUA, care au la bază sistemul de operare webOS 5.0 ori o versiune mai recentă a acestuia.

Momentul ales de LG pentru lansare nu pare a fi cel mai impirat. Față de prima parte a anului, interesul oamenilor pentru NFT-uri pare să fi scăzut masiv.

Volumul zilnic al tranzacțiilor făcute pe OpenSea a fost de doar 5 milioane de dolari la finele lunii august. Asta după ce, în luna mai, erau tranzacționate zilnic NFT-uri în valoare medie de peste 400 de milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
televizoare
lg
nft