Tellence Technologies continuă planurile de extindere în România

Tellence Technologies continuă planurile de extindere în România
scris 1 feb 2021

Compania IT Tellence Technologies, specializată în furnizarea de soluții și servicii software, continuă planurile de extindere a activității în România și în 2021, intenționând să deschidă birouri în Iași, Timișoara și Cluj Napoca.

"Suntem încrezători în planul de creștere a activității, inclusiv în marile orașe din România, iar această strategie își propune să valorifice talentul local, în special în universitățile importante. Am început deja să recrutăm programatori în Iași, Timișoara și Cluj. Tellence continuă extinderea planurilor și în 2021, cu proiecte care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă pentru specialiștii în diverse tehnologii software", a declarat Leo Radu, Director General și cofondator, Tellence Technologies.

WhatsApp folosește propriile Stories pentru a convinge utilizatorii să nu plece CITEȘTE ȘI WhatsApp folosește propriile Stories pentru a convinge utilizatorii să nu plece

Tellence Technologies, companie înființată în 2012, cu sediul principal in București, furnizează servicii software pentru sectoare precum telecomunicații, securitate cibernetică, media, auto, comunicații prin satelit, semiconductori, etc. Contextul actual oferă oportunități companiilor IT care doresc extinderea activității și facilitează angajaților condiții de lucru remote.

În septembrie 2019, DriveNets, companie israeliană producătoare de software de rețea, care a primit atunci finanțare de tip seria A în valoare de 117 milioane dolari, a anunțat că va deschide un centru de cercetare și dezvoltare software în România în parteneriat cu Tellence Technologies.

viewscnt
Afla mai multe despre
tellence technologies
it