Compania israeliană DriveNets și Tellence Technologies deschid în România un centru de excelență R&D și anunță angajări

Compania israeliană DriveNets și Tellence Technologies deschid în România un centru de excelență R&D și anunță angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2019

DriveNets, companie israeliană producătoare de software de rețea, care a primit recent finanțare de tip seria A în valoare de 117 milioane dolari, va deschide un centru de cercetare și dezvoltare software în România în parteneriat cu Tellence Technologies, furnizor român de servicii software, care recrutează specialiști software cu expertiză în soluții de rețea, NFV/SDN și Cloud.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pentru viitorul centru, Tellence caută programatori cu experiență în routing, switching, arhitectura software scalabilă, BSP, tehnologii web de ultimă generație, DevOps și QA - Manual & Automat. De asemenea, recrutează experți în următoarele domenii: Protocoale: BGP (UC,LU), IS-IS, OSPF, OPSF-TE, RSVP, LDP, VPN & MVPN, Tehnologii Web: React, NodeJS, JS, CSS, UI/UX.

Pe lângă închiderea unei etape de finanțare serie A în valoare de 117 milioane dolari, condusă de Bessemer Partners și Pitango Ventures, DriveNets beneficiază de susținerea mai multor investitori, printre care John Thompson, președinte la Microsoft și fost CEO al Symantec, Steve Luczo, fost CEO și actualul președinte al Seagate și fostul CEO al Palo Alto Networks, Mark McLaughlin.

Google susține că a atins „supremația cuantică“ CITEȘTE ȘI Google susține că a atins „supremația cuantică“

DriveNets a fost fondată de Ido Susan și Hillel Kobrinsky. Susan a co-fondat anterior Intucell, compania care a inventat tehnologia SON ( Self Optimizing Network ), achiziționată de Cisco în 2013 pentru 475 de milioane de dolari. Kobrinsky a fondat Interwise, companie achiziționata de AT&T pentru 121 de milioane de dolari.

Tellence, înființată în 2012 de un grup de profesioniști în domeniul tehnologiei, este un  furnizor român de servicii software și inginerie de înaltă tehnologie. Compania este axată atât pe Cercetare și Dezvoltare cât și pe Suport software. Tellence operează într-o gamă largă de industrii: automobile, telecomunicații, securitate cibernetică, OTT, radiodifuziune, SatCom și semiconductori.

viewscnt
Afla mai multe despre
drivenets
tellence technologies
r&d