Threads s-ar putea lansa în Europa săptămâna viitoare

Threads s-ar putea lansa în Europa săptămâna viitoare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 dec 2023

Concurentul pentru X/Twitter dezvoltat de Meta, Threads, pare a fi la doar câteva zile distanță de o mult așteptată lansare europeană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Inaugurat în luna iulie, de când este oficial în Statele Unite, Marea Britanie și alte regiuni ale lumii, Threads a fost blocat în Europa din cauza diferențelor dintre modul de gestionare al datelor folosit de compania americană și noua legislație în materie europeană.

La cinci luni distanță, timp în care Meta a putut să aducă modificările necesare funcționării legale în Europa, compania pare pe punctul de a-și lansa noua rețea socială în Europa.

Vicepreședintele Google vine în România. 2 miliarde de euro posibilă investiție într-un centru de date CITEȘTE ȘI Vicepreședintele Google vine în România. 2 miliarde de euro posibilă investiție într-un centru de date

După ce, în urmă cu câteva zile, s-a vehiculat pe surse că lansare europeană va avea loc luna aceasta, acum, compania oferă indicii pentru ziua exactă în care va avea loc lansarea.

Fără să facă un anunț oficial în acest sens, Meta a montat un cronometru cu numărătoare inversă pe versiunea rețelei sociale pe care intră utilizatorii europeni.

Conform cronometrului, lansarea europeană ar urma să aibă loc joi, la ora 13 a României.

Extinderea europeană vine după mai multe lunii în care inginerii companiei au lucrat intens la extinderea funcționalității Threads, care a fost lansată cu un set minim de funcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
europa