Tim Cook lasă de înțeles că Apple este aproape de lansarea primei căști de AR

Tim Cook lasă de înțeles că Apple este aproape de lansarea primei căști de AR
scris 23 iun 2022

Pentru prima oară, șeful Apple a vorbit aproape deschis despre viitoarea cască de realitate augmentată a companiei, preferând, însă, să fie misterios și să nu strice surpriza înainte de lansarea oficială.

Într-un interviu cu China Daily, una din publicațiile de stat din China, Tim Cook a spus, pentru prima dată, că Apple lucrează, într-adevăr, la un produs din zona realității augmentate.

Fără să rostească cuvintele „cască” sau „ochelari”, șeful Apple a mai transmis „stați pe fază și veți vedea ce avem de oferit”, ceea ce poate însemna că nu mai este mult până când aceasta va fi lansată.

Apple va încerca să-și scutească utilizatorii de verificările CAPTCHA CITEȘTE ȘI Apple va încerca să-și scutească utilizatorii de verificările CAPTCHA

Deși s-a ferit să vorbească direct despre caca de AR, este clar că indiciile lui Tim Cook fac referire la aceasta. Șeful companiei a spus în urmă cu mai mulți ani că Apple este foarte interesată de realitate augmentată, însă, acum este prima oară când vorbește despre un produs.

Conform celor mai bune surse, Apple își va lansa prima cască de AR pe finalul acestui an sau în prima parte a anului viitor. Aceasta va beneficia de un chipset puternic, care-i va permite să funcționeze independent.

Produsul ar fi fost prezentat recent consiliului director al companiei, fiind acum în faza ultimelor retușuri dinaintea lansării. Referințe la rOS, sistemul de operare ce va sta la baza produselor de AR/VR ale Apple, există deja în versiunile beta de iOS 16.

viewscnt
Afla mai multe despre
tim cook
apple
realitate augmentată
cască