Toshiba va separa de grup divizia de cipuri, pentru a atrage capital

Toshiba va separa de grup divizia de cipuri, pentru a atrage capital
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2017

Toshiba va separa de grup divizia producătoare de cipuri, la sfârșitul lunii martie, pentru a atrage capital la operațiunile care au nevoie de investiții mari, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”Separarea ne va permite să luăm decizii prompte de investiții și să maximizăm valoarea diviziei”, se arată într-un comunicat publicat vineri de compania japoneză.

Divizia de cipuri a obținut venituri de 845,6 iliarde de yeni (7,4 miliarde dolari) în anul fiscal încheiat în martie 2016, scrie News.ro.

Toshiba  a anunțat că va analiza mai multe opțiuni pentru a atrage capital la divizia de cipuri, inclusiv o infuzie de capital de la terțe părți.

De cât trafic are nevoie un canal românesc de YouTube pentru a câștiga 1.000 de euro CITEȘTE ȘI De cât trafic are nevoie un canal românesc de YouTube pentru a câștiga 1.000 de euro

Grupul a intrat într-o criză profundă din cauza costurilor mari ale proiectelor de construcție de centrale nuclerare din SUA, ale diviziei americane Westinghouse Electric.

Toshiba urmează să anunțe în februarie revizuirea valorii activelor Westinghouse Electric cu mai multe miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
toshiba