Tranzacție: Asseco SEE preia jumătate din Bithat

Tranzacție: Asseco SEE preia jumătate din Bithat
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2022

ASEE, parte a grupului polonez ASEE Group, investește în Bithat, jucător din domeniul digitalizării și automatizării datelor, a documentelor și a proceselor de business, preluând jumătate din acțiuni. Scopul comun, urmărit de cei doi acționari majoritari, ASEE și Bithat, este de a accelera dezvoltarea soluțiilor existente și a noilor servicii dedicate clienților din România și regiunea SEE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 
Bithat este dezvoltatorul propriei platforme de document management - DOCUMENTA DMS, de arhivare electronică, automatizare fluxuri de date și documente, e-Sign, e-Registry, BPM, OCR și Robotic Process Automation, implementată de circa 10 ani pe piața din România. „Prin consolidarea soluțiilor IT și a expertizei oferite împreună cu Bithat, marcăm un pas important spre a deveni unul dintre principalii furnizori de pe piață în domeniul digitalizării”, spune Adrian Năstase, Country Leader, ASEE România.

Un distribuitor Apple din România - explozie a vânzărilor și profitului. A depășit borna de 1 miliard lei CITEȘTE ȘI Un distribuitor Apple din România - explozie a vânzărilor și profitului. A depășit borna de 1 miliard lei

„Ne-am dorit un partener strategic, cu prezență și expertiză solide la nivel internațional, pentru continuarea viziunii și strategiei de dezvoltare”, a completat Daniela Boboc, General Manager Bithat Solutions.
.
Bithat este o companie românească cu capital privat 100%.

Grupul ASEE operează în 23 de țări și are aproape 3.500 de angajați. ASEE face parte din Grupul Asseco, cea mai mare companie IT din Polonia și din Europa Centrală și de Sud-Est. Grupul Asseco este prezent în peste 55 de țări (majoritatea țărilor europene, Israel, SUA, Africa, Japonia și Canada) și are peste 27.000 de angajați. ASEE este una dintre cele mai mari companii IT în domeniul producției și implementării de soluții software și servicii proprii în regiunea Europei de Sud-Est, Turcia, Spania, Portugalia, Andorra, Columbia, Peru, Republica Dominicană, Slovacia și Republica Cehă. 

ASEE operează pe piața din România de 17 ani și are o cifră de afaceri anuală de peste 130 de milioane de lei. ASEE în România este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
asseco see
bithat