Tranzacție - Compania americană iBASIS cumpără Simfony, fondată în România și cu un centru de inovare la București

Tranzacție - Compania americană iBASIS cumpără Simfony, fondată în România și cu un centru de inovare la București

Stefan Anghel, CTO Simfony

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 17 feb 2022

Furnizorul american de soluții de comunicații iBASIS, parte a grupului Tofane Global, cumpără compania din domeniul Internet-of-Things (IoT) Simfony, cu un centru de dezvoltare și inovare în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informția a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Din 2018, Simfony are sediul central în Olanda, dar a fost fondată în 2014 în România. Fondatorul companiei este Ștefan Anghel, în prezent director tehnic în cadrul Simfony.

Intel este pe punctul de a cumpăra compania israeliană Tower Semiconductor pentru aproape 6 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Intel este pe punctul de a cumpăra compania israeliană Tower Semiconductor pentru aproape 6 miliarde dolari

Compania a fost transferată în Olanda în urma achiziționării de către Mondicon, în 2018.. Tot atunci Joachim de Wil a devenit CEO al companiei cu origini românești.

Simfony este furnizorul unei platforme Internet of Things (IoT) și facilitator de rețea virtuală mobilă (MVNE). Simfony oferă toate funcționalitățile de care furnizorii de comunicații și clienții finali au nevoie pentru a dezvolta și gestiona proiecte IoT. Astfel, clienții Simfony pot crea proiecte IoT sub brand propriu.

Aceasta este cea de-a șasea achiziție a Tofane Global din ultimii patru ani și are rolul de a accelera dezvoltarea afacerii de Internet of Things (IoT) a iBASIS.

În urma achiziției,  iBASIS oferă clienților o platformă IoT cu funcționalități complete pentru SIM-uri digitale programabile de la distanță (eSIM), inclusiv comenzi online, aprovizionare, catalog de produse, control al ciclului de viață al dispozitivelor, semnalarea problemelor, evaluare online și facturare.

iBASIS are sediul central în Lexington, Massachusetts.

viewscnt
Afla mai multe despre
simfony
ibasis
tofane stefan anghel