Tranzacție: Simple Capital, vehiculul de investiții fondat de Andrei Pitiș, preia 10% din acțiunile DIP Software

Tranzacție: Simple Capital, vehiculul de investiții fondat de Andrei Pitiș, preia 10% din acțiunile DIP Software

Andrei Pitiș, CEO Simple Capital

scris 26 apr 2021

Simple Capital, vehiculul privat de investiții fondat de Andrei Pitiș, preia 10% din acțiunile DIP Software, iar Andrei Pitiș va acționa ca adviser pentru echipa de management a companiei pentru a accelera dezvoltarea globală.

Andrei Pitiș este fondator al Vector Watch, business vândut americanilor de la Fitbit cu 15 milioane de dolari.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Simple Capital, fondat în 2019, investește în startup-uri de tehnologie cu produse adresate pieței globale.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

DIP Software este un startup fondat în 2019 de Radu Cîrstea, Răzvan Pruteanu și Bogdan Niculescu, care dezvoltă produse și soluții customizate pentru companii din industria financiară. DIP Software are parteneriate cu clienți din Luxemburg, Romania, Elveția și Austria.

viewscnt
Afla mai multe despre
dip software
simple capital
andrei pitis