Tranzacție: Twitter cumpără aplicația de podcast-uri Breaker

Tranzacție: Twitter cumpără aplicația de podcast-uri Breaker
scris 5 ian 2021

Twitter a anunțat achiziționarea Breaker, o aplicație de podcast-uri cu facilități de socializare, pe care o va folosi pentru a-și îmbunătății propriile capacități audio.

Breaker, o aplicație de podcast-uri lansată în 2016, a fost achiziționată de Twitter pentru o sumă necunoscută. Echipa din spatele aplicației va lucra pe viitor în cadrul Twitter pentru dezvoltarea abilităților audio ale rețelei sociale.

Izolarea socială a crescut masiv utilizarea soluțiilor digitale de comunicare audio și video, iar marile companii de tehnologie au lansat ori și-au îmbunătățit anul trecut produsele din această zonă. Cu o oarecare întârziere, Twitter a arătat și el că a sesizat această oportunitate.

Samsung anunță oficial data de lansare a seriei Galaxy S21 CITEȘTE ȘI Samsung anunță oficial data de lansare a seriei Galaxy S21

Rețeaua socială a început să testeze de luna trecută o funcție de comunicare audio, numită Spaces. Aceasta se dorește a fi o alternativă la comunicarea în scris pentru utilizatorii Twitter.

Aici intervine achiziția Breaker, pe care Twitter nu vrea să o folosească pentru a intra pe nișa podcast-urilor, ci pentru a grăbi dezvoltarea funcționalităților audio din cadrul secțiunii Spaces.

Twitter spune că Braker va ajuta la crearea unui ecosistem sănătos de socializare prin comunicare audio, fără a detalia ce înțelege prin acest lucru.

Ca urmare a achiziției, aplicația Breaker se va închide din 15 ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
podcast
breaker