Tranzacție - Zitec a preluat Under Development Office

Tranzacție - Zitec a preluat Under Development Office
scris 24 nov 2020

Zitec, companie românească specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing, a preluat echipa și portofoliul Under Development Office, agenție de dezvoltare software specializată în aplicații mobile și blockchain development, în ultimii trei ani cu vânzări de peste 1,5 milioane de euro.

Pentru Zitec, preluarea agenției Under Development Office a vizat atât extinderea portofoliului de clienți, cât și creșterea echipei, întrucât membrii fondatori ai companiei și echipa de specialiști în dezvoltare de aplicații mobile, design și blockchain s-au alăturat integral echipei Zitec. Preluarea se înscrie într-un șir de astfel de acțiuni, după ce, începând cu 2016, Zitec a asimilat echipele și portofoliile Inotec și Cloud Bit, ca și echipele și portofoliile agențiilor Bright și Symbolic la finalul anului 2019.

Piața smartphone-urilor continuă să cadă. Probleme pentru Samsung, Huawei, Apple CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor continuă să cadă. Probleme pentru Samsung, Huawei, Apple

“Preluarea echipei Under Development Office ne va ajuta să accelerăm dezvoltarea capabilităților Zitec de a dezvolta soluții mobile, dar și să ne extindem paleta de servicii în zona de blockchain development, unde Udev are o vastă expertiză pe piață la nivel global și unde anticipăm proiecte interesante în perioada următoare”, spune Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner Zitec.

Under Development Office a fost fondată în 2011 de Iulian Oprea, Ștefan Gergely și Dan Cernau. 

“După aproape 10 ani în care am învățat cum să construim valoare pentru clienții din piețele de mobile și blockchain development la nivelul Europei, ne-am alăturat în formulă completă echipei Zitec”, a adăugat Iulian Oprea, CEO & Founding Partner Under Development Office.

Zitec a anunțat recent creșteri ale veniturilor pentru prima jumătate a anului de peste 50% față de aceeași perioadă a anului 2019. Pentru 2020, compania estimează o creștere a cifrei de afaceri de până la 10 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
zitec
under development office