Twitter a cumpărat Scroll și pregătește terenul pentru primele sale servicii pe bază de abonament

Twitter a cumpărat Scroll și pregătește terenul pentru primele sale servicii pe bază de abonament
scris 5 mai 2021

Platforma socială Twitter pregătește terenul pentru primele sale servicii pe bază de abonament, achiziționând o tehnologie care o va ajuta în acest sens.

Twitter anunță că a cumpărat Scroll, un serviciu care elimină reclamele de pe site-uri, pentru a vinde acces la conținutul acestora pe baza unui abonament lunar.

Platforma socială va dezvolta, cu ajutorul noii tehnologii, un plan propriu de abonamente, pe care să le vândă ca alternativă la accesul gratuit cu reclame.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Scroll este un serviciu care, pe baza unui abonament, elimină reclamele de pe site-urile de știri înscrise în program și le trimite acestora o parte din bani.

Achiziția are ca efect încheierea Nuzzel, un interesant serviciu de știri deținut de Scroll, care crea newslettere personalizate pe baza postărilor de pe Twitter.

Twitter a anunțat anterior că lucrează la noi modalități de monetizare, printre care și abonamente lunare, prin care se dobândește acces la facilități noi și sunt eliminate reclamele.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
scroll
abonamente
reclame