Twitter crește, din nou, limita de caractere

Twitter crește, din nou, limita de caractere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 apr 2023

Platforma socială deținută de Elon Musk are o nouă limită de caractere, dar vor beneficia de aceasta doar cei care plătesc pentru un abonament Blue.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Twitter anunță (pe Twitter) creșterea limitei de caractere. Pentru a „îmbunătăți experiența de scriere și citire” rețeaua socială permite acomodarea a până la 10.000 de caractere într-o singură postare.

Nu toți utilizatorii vor putea scrie postări de până la 10.000 de caractere, aceasta fiind introdusă ca un beneficiu pentru Twitter Blue, însă, postările cu astfel de lungime vor fi vizibile tuturor, indiferent dacă plătesc sau nu pentru abonamentul respectiv.

Elon Musk: Twitter este aproape să ajungă la un flux de numerar pozitiv CITEȘTE ȘI Elon Musk: Twitter este aproape să ajungă la un flux de numerar pozitiv

Dincolo de creșterea limitei de caractere, o altă noutate este posibilitatea formatării textului. Abonații Twitter Blue vor putea să folosească funcțiile bold și italic.

Cele două noutăți sunt, în mod evident, menite să facă mai interesant abonamentul Twitter Blue și atragă mai mulți abonați. Conform unei estimări Sensor Tower, Blue ar fi atras în primele trei luni de existență 385.000 de abonați pe Android și iOS.

După mulți ani în care s-a opus creșterii limitei de caractere, Twitter o modifică deja pentru a doua oară de când Elon Musk a cumpărat compania. Anterior, aceeași limită de caractere fusese crescută la 4.000 de caractere, tot strict pentru abonații Blue.

Pentru utilizatorii obișnuiți, limita de caractere rămâne setată la 280 de caractere, așa cum a fost modificată prima și ultima oară în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
blue
caractere