Twitter lansează abonamentele Super Follows, prin care poți câștiga bani

Twitter lansează abonamentele Super Follows, prin care poți câștiga bani
scris 2 sep 2021

După mai multe luni de teste, Twitter a lansat oficial funcția Super Follows, care permite creatorilor să perceapă un abonament lunar pentru conținutul postat.

Twitter a început implementarea abonamentelor Super Follows. Cei care consideră că propriul conținut este suficient de interesant pentru ca utilizatorii să fie dispuși la plata unui abonament lunar pentru accesarea acestuia, își pot, astfel, rotunji veniturile.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Creatorii de conținut vor putea alege unul din cele trei praguri de preț predefinite, pe care abonații să le plătească lunar: 3, 5 sau 10 dolari. Plățile vor fi procesate prin Stripe.

Cei care vor câștiga sub 50.000 de dolari din Twitter, vor păstra 97% din venituri. După depășirea acestui prag, creatorii de conținut vor rămâne cu 80% din vânzări.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Super Follows, care nu este decât o formă de paywall adaptată la platforma socială, poate fi, pentru început, folosită de un număr limitat de utilizatori din Statele Unite și doar pe iPhone.

Twitter spune că plănuiește deja extinderea disponibilității în mai multe țări și pe Android, extinderea care ar putea începe în săptămânile care urmează.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Pot folosi noua facilitate doar cei au peste 18 ani și cel puțin 10.000 de urmăritori.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
super follows