Twitter pregătește lansarea abonamentelor Super Follows

Twitter pregătește lansarea abonamentelor Super Follows
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iun 2021

După Twitter Blue și un serviciu meteo local, Twitter se află foarte aproape de lansarea unei facilități prin care creatorii pot fi plătiți de urmăritori pentru conținut exclusiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Super Follows este o facilitate care se va asemăna mult cu paywall-ul site-urilor de știri: urmăritorii care plătesc un abonament lunar au acces la un conținut exclusiv, care nu este vizibil celorlalți utilizatori.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Lansarea Super Follows pare să fie o chestiune de săptămâni, cel puțin din punct de vedere tehnic, iar în codul platformei au fost descoperite o serie de detalii legate de viitorul serviciul.

Astfel, vor putea activa abonamentele Super Follows doar cei care au peste 10.000 de urmăritori. Limita ridicată privind numărul de urmăritori ar trebui să asigure caracterul (oarecum) exclusiv al facilității.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Alte două condiții pentru a putea activa Super Follows sunt postarea a cel puțin 25 de tweet-uri în ultimele 30 de zile și vârsta de 18 ani.

Ultima condiție vizează conținutul pentru adulți. S-a descoperit deja că, una din categoriile în care vor fi împărțiți cei care vor folosi Super Follows este cea a conținutului pentru adulți.

Pe surse, se vehiculează că un abonament va costa 5 dolari pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
abonamente
super follows