Twitter trece la angajări după ce a concediat două treimi

Twitter trece la angajări după ce a concediat două treimi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 nov 2022

După ce a disponibilizat două treimi din forța de muncă a companiei, Elon Musk vrea acum să facă angajări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o ședință deschisă, ținută în prima zi a săptămânii, Elon Musk a spus că Twitter a terminat cu disponibilizările și că acum caută chiar să facă angajări.

După disponibilizările masive ale noului proprietar, urmate de valul de demisii forțate de ultimatumul acestuia, se pare că Twitter suferă de un deficit de ingineri chiar și după standardele lui Musk.

Twitter impune restricții pentru abonarea la Blue a conturilor noi CITEȘTE ȘI Twitter impune restricții pentru abonarea la Blue a conturilor noi

În ședință, Elon Musk a spus că acum sunt căutați ingineri software și că angajații rămași sunt încurajați să facă recomandări.

Twitter nu are listate job-urile disponibile pe site-urile de profit, iar Elon Musk nu a spus exact ce poziții sunt căutate, ci doar că sunt prioritari ingineri care scriu software bine.

Din 7.500 de angajați înainte de preluarea companiei de Elon Musk, Twitter mai are în jur de 2.700 de angajați.

Pentru prima oară, Musk a recunoscut că s-au făcut multe greșeli în procesul de reorganizare a companiei, dar spune că situația se va stabiliza în timp.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk
ingineri
software