UiPath, businessul românilor de 3 miliarde de dolari, recrutează un director financiar de la gigantul american HP

UiPath, businessul românilor de 3 miliarde de dolari, recrutează un director financiar de la gigantul american HP

Marie Myers

scris 9 ian 2019

Startup-ul tech UiPath, fondat de românii Daniel Dines și Marius Tîrcă, intrat recent în Top-ul Forbes al celor mai buni 100 de jucători din domeniul cloud computing, ridicându-și în paralel evaluarea la 3 miliarde de dolari, a numit-o pe Marie Myers în funcția de director financiar al companiei.

Marie Myers se alătură echipei UiPath de la HP, unde a lucrat ca Global Controller și Executive Officer. Conducând o echipă de 2.200 de angajați, ea a fost responsabilă atât de declarațiile financiare din toate țările în care operează HP, cât și de operațiunile financiare ale HP la nivel global. Myers și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la HP și Compaq, deținând mai multe funcții de conducere, printre care VP Finance Operations al diviziei de imprimante și PC și Chief Audit Executive. 

VIDEO IBM prezintă primul calculator cuantic comercial CITEȘTE ȘI VIDEO IBM prezintă primul calculator cuantic comercial

Directorul financiar anterior al UiPath, Mihai Faur, va deține funcțiile de Corporate Controller și Chief Accounting Officer.

UiPath a devenit una dintre companiile de enterprise software cu cea mai mare creștere din istorie. Compania a primit finanțări de peste 400 de milioane de dolari din partea Accel, CapitalG, Credo Ventures, Digital East Fund al Earlybird, IVP, Kleiner Perkins, Madrona, Meritech, Seedcamp și Sequoia.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
marie myers