Un hacker cere răscumpărare de la Netflix, după ce a furat noul sezon al serialului ”Orange Is The New Black”

Un hacker cere răscumpărare de la Netflix, după ce a furat noul sezon al serialului ”Orange Is The New Black”
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2017

Un hacker care afirmă că a furat toate episoadele ce compun cel de-al cincilea sezon al serialului ”Orange Is The New Black”, produs de Netflix, a cerut acestei platforme de streaming video să îi plătească o răscumpărare. În caz contrar, hackerul amenință că va publica online toate episoadele înainte de premiera oficială a noului sezon, informează site-ul revistei People.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o declarație pentru EW, reprezentanții Netflix au spus că firma americană este ”la curent cu situația”, scrie News.ro.

”Site-ul unui furnizor de producții pentru mai multe studiouri TV majore a fost compromis, iar autoritățile și poliția investighează această breșă de securitate”, au transmis reprezentanții companiei Netflix.

Folosind pseudonimul The Dark Overloard, acel pirat cibernetic pretinde că a încărcat deja primul episod din cel de-al cincilea sezon al serialului ”Orange Is The New Black” pe mai multe site-uri specializate în partajarea de fișiere video. Același hacker afirmă că a furat producții video ale mai multor companii din industria de divertisment.

Potrivit Associated Press, FBI participă la ancheta ce a fost demarată în acest caz.

Al cincilea sezon al serialului ”Orange Is The New Black” va avea premiera oficială pe platforma Netflix pe 9 iunie.

Didi Chuxing, firma care a scos Uber de pe piața chineză, a atras 5,5 mld. dolari de la investitori. Banii vor fi folosiți pentru extindere și inteligență artificială CITEȘTE ȘI Didi Chuxing, firma care a scos Uber de pe piața chineză, a atras 5,5 mld. dolari de la investitori. Banii vor fi folosiți pentru extindere și inteligență artificială

Știrea a fost publicată în premieră pe site-ul EW.com.

”Orange Is The New Black”, un serial dramatic cu accente de comedie, difuzat de platforma online Netflix, a fost creat de Jenji Kohan și produs de Tilted Productions în colaborare cu Lionsgate Television. Serialul are la bază volumul de memorii ”Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison”, publicat de Piper Kerman în 2010, ce descrie experiențele scriitoarei în perioada în care a fost încarcerată în penitenciarul federal pentru femei din localitatea Danbury.

Show-ul s-a bucurat încă de la primul sezon de o popularitate uriașă în rândul abonaților platformei Netflix și a fost apreciat de criticii de specialitate, fiind recompensat cu numeroase trofee și distincții, inclusiv cu patru premii Primetime Emmy (din 16 nominalizări), șase nominalizări la Globurile de Aur, patru Screen Actors Guild Awards, un premiu Producers Guild of America și un Peabody Award. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hacker
netflix