UNICEF: Unul din trei utilizatori de internet este copil sau adolescent sub 18 ani, la nivel mondial

UNICEF: Unul din trei utilizatori de internet este copil sau adolescent sub 18 ani, la nivel mondial
scris 11 dec 2017

Unul din trei utilizatori de Internet, la nivel mondial, este copil sau adolescent sub 18 ani, în timp ce tinerii între 15 și 24 de ani reprezintă grupul de vârstă cel mai bine conectat, arată rezultatele studiului UNICEF 'Starea Copiilor Lumii 2017 - Copiii în lumea digitală', prezentat luni într-o conferință de presă organizată la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI).

Conform documentului, tot la nivel mondial, 71% dintre utilizatorii de internet copii sau tineri se află în mediul online, comparativ cu 48% din populația totală, scrie Agerpres.

Biriș: Reintroducerea pedepsei cu închisoare pentru neplata într-un anumit termen a impozitelor este foarte-foarte greșită, departe de viața reală a antreprenorilor: sunt firme cu încasări întârziate de la client, nu mai dau salarii ? CITEȘTE ȘI Biriș: Reintroducerea pedepsei cu închisoare pentru neplata într-un anumit termen a impozitelor este foarte-foarte greșită, departe de viața reală a antreprenorilor: sunt firme cu încasări întârziate de la client, nu mai dau salarii ?

De asemenea, există tot mai multe dovezi potrivit cărora copiii accesează internetul la vârste din ce în ce mai mici. În unele țări, copiii sub 15 ani au aceleași șanse de a utiliza internetul ca și adulții peste 25 de ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicef
calculator