Utilizatorii Twitter au votat ca Elon Musk să demisioneze din funcția de CEO al platformei, un sondaj pe care antreprenorul miliardar a declarat că îl va respecta

Utilizatorii Twitter au votat ca Elon Musk să demisioneze din funcția de CEO al platformei, un sondaj pe care antreprenorul miliardar a declarat că îl va respecta
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 19 dec 2022
Utilizatorii Twitter au votat ca Elon Musk să demisioneze din funcția de CEO al platformei de socializare, într-un sondaj pe care antreprenorul miliardar a declarat că îl va respecta, scrie Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietarul Twitter a postat un sondaj în care își întreabă urmăritorii dacă ar trebui să renunțe la conducerea companiei și spune că va lua o decizie în funcție de rezultat. Aproximativ 58% din cele 17,5 milioane de voturi exprimate au fost în favoarea retragerii lui Musk din pozitia de CEO.

eAD.ro devine regia de vânzări exclusivă a YOOH, platforma digitală cu cea mai bună targetare a audienței de pe piața locală de publicitate CITEȘTE ȘI eAD.ro devine regia de vânzări exclusivă a YOOH, platforma digitală cu cea mai bună targetare a audienței de pe piața locală de publicitate

Decizia miliardarului de a cumpăra platforma, dar și de a se implica direct în conducerea și organizarea ei, nu e vazută cu ochi buni de multe persoane. Printre aceștia se număra investitorii Tesla, astfel că producatorul de mașini electrice a pierdut 640 de miliarde de dolari din capitalizare în acest an.
 
Schimbările implementate de miliardar i-au nemulțumit pe mulți dintre utilizatori și au afectat veniturile din publicitate.
 
Un val de critici a venit si dupa decizia miliardarului de a face concedieri masive, dar și după ce platforma a suspendat conturile mai multor jurnaliști.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
musk
tesla
twitter