Valve va limita performanța consolei Steam Deck pentru a crește autonomia

Valve va limita performanța consolei Steam Deck pentru a crește autonomia
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 iul 2021

Consola de jocuri Steam Deck va include o opțiune prin care utilizatorii vor putea prioritiza performanța jocurilor sau autonomia consolei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Văzută ca viitoarea nouă stea a gamingului portabil și cel mai important rival pentru Nintendo Switch, Steam Deck a contrariat utilizatorii în momentul lansării, când materialele de presă arătau că jocurile mergeau la 30 de cadre pe secundă.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Gamerii se temeau că Steam Deck nu va putea rula jocurile la un FPS mai mare și, din această cauză, producătorul s-a văzut nevoit să iasă cu o comunicare pentru a lămuri lucrurile.

Steam Deck va oferi o opțiune prin care utilizatorii pot limita numărul de cadre pe secundă, pentru a crește durata de viață a bateriei. Deși poate rula jocuri la un FPS mai mare, în cazul în care această opțiune va fi activată, FPS-ul va fi limitat la 30 de cadre.

Producătorul spune că Steam Deck poate rula fără probleme toate jocurile care există în acest moment și că, inclusiv la 30 FPS, acestea vor putea fi jucate în condiții bune.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Pe de altă parte, mai există un mister care va fi elucidat doar după lansarea pe piață a consolei, cel al autonomiei. Valve promite o autonomie de “mai multe ore”, însă lipsa unor informații certe pare să sugereze că autonomia va fi o problemă.

Steam Deck va fi lansată pe piață în decembrie și va costa de la 400 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
valve
steam deck
gaming