Venituri în scădere pentru Vodafone România

Venituri în scădere pentru Vodafone România
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2021

Veniturile din servicii ale Vodafone România au atins 801 milioane de euro, în scădere cu 1,5%, în comparație cu perioada similară a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Baza de clienți a Vodafone România a ajuns la 11,1 milioane la 31 martie 2021.

"Ultimul an financiar, care a coincis și cu anul pandemic, a fost ca niciun altul: provocări neașteptate, oportunități de accelerare a digitalizării, lecții de învățat, oportunități de a demonstra reziliența rețelei de telecomunicații și rolul său critic mai important ca oricând. Cred că toți ne-am întrebat, cel puțin o dată, pe parcursul acestui an cum am fi făcut față într-un context similar acum 20 de ani. Și răspunsul sincer pe care îl știm cu toții este că nimic nu ar fi funcționat bine dacă rețelele de comunicații electronice nu ar fi susținut pe deplin tot ceea ce trebuia să facem ca societate, companii și persoane fizice. Am fi resimțit un impact în viețile cotidiene, de la modul în care ne-am fi petrecut timpul liber, până la accesul mai puțin stabil la resurse educaționale online și conexiuni de bună calitate pentru a putea continua să lucrăm de acasă. Vodafone a confirmat încă o dată angajamentul de a conecta societatea românească, am făcut eforturi extraordinare de a conecta sute de școli peste noapte, am fost capabili să livrăm într-un timp foarte scurt sute de mii de tablete pentru a putea asigura acces la educația digitală pentru cât mai mulți copii posibil. Am demonstrat angajamentul nostru de a fi un partener de încredere pentru digitalizarea diferitelor sectoare din România, de la educație, la sănătate, fie din zonele publice sau private. Și nu ne-am oprit aici, am făcut un efort suplimentar și ne-am concentrat pe modul în care ne protejăm planeta în timp ce oferim cele mai bune servicii. De la facilitarea educației online, până la cel mai recent proiect reprezentat de prima pădure inteligentă din România, am demonstrat ce pot face spiritul uman și tehnologia pentru o viață mai bună. Și vrem să continuăm. Vrem să fim parte din povestea de succes a României la nivel global. Așadar, la această răscruce de drumuri, contăm pe faptul că autoritățile centrale vor avea grijă de infrastructura de telecomunicații, un avantaj fantastic pe care România l-a avut, precum și pe faptul că vor evalua temeinic, din toate punctele de vedere, impactul oricăror decizii pe care ar putea să le ia astfel încât industria să nu fie trimisă cu 20 de ani în urmă. Cu toate acestea, inițiativele legislative recente din România pot duce la perturbări ale serviciilor mobile și fixe pentru clienți în următorii ani, pot crea o incertitudine semnificativă și costuri suplimentare neprevăzute pentru economie în valoare de sute de milioane de euro, afectând în același timp și capacitatea companiilor de a putea realiza investiții vitoare în infrastructură. Toate aceste aspecte vor trage înapoi întreaga industrie a telecomunicațiilor și vor pune sub semnul întrebării fezabilitatea investițiilor viitoare, dar și mediul concurențial din România", a declarat Murielle Puglionisi Lorilloux, directorul general al companiei, într-un comunicat.

Peste 50 de hoteluri pun la dispoziție aproximativ 4.000 de locuri de cazare în programul \ CITEȘTE ȘI Peste 50 de hoteluri pun la dispoziție aproximativ 4.000 de locuri de cazare în programul "Litoralul Pentru Toți". Tarife de la 40 lei

La începutul lunii, Vodafone l-a desemnat pe Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Albania, CEO al Vodafone România. Acesta o va înlocui pe Murielle Lorilloux, care își încheie mandatul de patru ani în România, urmând să preia funcția de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia și Egipt.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume.

La 31 martie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 123 milioane de dispozitive IoT conectate.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone românia
clienti