Venituri în scădere ușoară pentru Vodafone România

 Venituri în scădere ușoară pentru Vodafone România
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2022

Vodafone România a înregistrat venituri din servicii de 764 milioane euro, în anul fiscal încheiat la 31 martie 2022, în scădere de 0,1% comparativ cu anul financiar trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Baza de clienți a companiei a ajuns la 11,1 milioane la 31 martie 2022 și include clienții serviciilor mobile și fixe, precum și ai soluțiilor IoT.

În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris CITEȘTE ȘI În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris

“În ultimul an financiar am continuat să ne concentrăm pe asigurarea unei conectivități fiabile atât pentru zonele rurale, cât și pentru cele urbane, pe sprijinirea companiilor care ne sunt clienți, în special a companiilor mici și mijlocii, în drumul acestora către creșterea gradului de digitalizare pentru a beneficia de oportunitățile unei lumi digitale, oferindu-le soluții dedicate și expertiza noastră. Am continuat să colaborăm cu autoritățile publice pentru a accelera transformarea digitală a României, dar și să fim un partener de încredere pentru clienții noștri și pentru societate în general, navigând, în același timp, printre provocările și incertitudinile pe care le-au adus cel de-al doilea an de criză pandemică, precum și impactul creșterii semnificative a costurilor asupra business-ului nostru. Totodată, am accelerat procesul de transformare către un furnizor de conectivitate de nouă generație și de servicii digitale. Acesta este de altfel planul strategic pentru următorii ani de creștere accelerată și business dinamic, care oferă tehnologie și soluții digitale, dincolo de serviciile tradiționale de comunicații electronice”, a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile în alte 48 de țări. La 31 martie 2022, compania avea peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix și 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV.

Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 150 de milioane de dispozitive și platforme.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
venituri