Verizon a convenit cu Yahoo reducerea valorii acordului de preluare a acesteia cu 350 milioane dolari

Verizon a convenit cu Yahoo reducerea valorii acordului de preluare a acesteia cu 350 milioane dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2017

Verizon a convenit cu Yahoo reducerea valorii acordului de preluare a companiei de Internet cu până la 350 de milioane de dolari, la 4,83 miliarde de dolari, potrivit unor persoane apropiate situației citate de Wall Street Journal, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acordul revizuit ar putea fi anunțat cel mai devreme marți, scrie News.ro.

Verizon Communications a încercat să convingă Yahoo încă de anul trecut să se modifice acordul, astfel încât acesta să reflecte daunele economice provocate de informațiile legate de două atacuri cibernetice asupra companiei.

Cele două companii vor suporta împreună costurile viitoare legate de cele două atacuri ale hackerilor.

EXCLUSIV FOTO&VIDEO Hotelul Lido, emblemă a Bucureștiului, redeschis după 7 ani. A fost preluat de Mohammad Murad, care vrea să-l afilieze la lanțul hotelier al lui Donald Trump CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO&VIDEO Hotelul Lido, emblemă a Bucureștiului, redeschis după 7 ani. A fost preluat de Mohammad Murad, care vrea să-l afilieze la lanțul hotelier al lui Donald Trump

Reprezentanții Yahoo și ai Verizon nu au fost disponibili pentru comentarii.

Yahoo a anunțat în ianuarie că a cheltuit circa 10 milioane de dolari în legătură cu breșa de securitate din 2014, anunțată în septembrie 2016, și cu un alt atac produs în 2013, făcut public în decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
verizon
yahoo