VIDEO Apple a lansat Watch Series 7

VIDEO Apple a lansat Watch Series 7
scris 15 sep 2021

Alături de noi iPhone-uri și noi iPad-uri, Apple a prezentat și noi ceasuri inteligente din seria Apple Watch.

Watch Series 7 are ramele mai înguste (1,7mm), făcând loc, acum, unui ecran mai mare, care este și cu 70% mai luminos, conform companiei americane, care spune și că pe noul ecran încape cu 50% mai mult text.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Textul va putea fi introdus prin intermediul unei tastaturi complete, care suportă swiping - scrierea fără a se ridica degetul de pe ecran.

Noul ceas are certificare IP6X pentru nisip și praf, iar, conform Apple, este mai rezistent la crăpături.

Cele două modele sunt mai mari cu 1mm față de seria anterioară, măsurând acum 41mm, respectiv 45mm.

În rest, designul și dotările tehnice rămân neschimbate comparativ cu Series 6. Bateria va oferi o autonomie de până la 18 ore și se va încarcă, acum, cu 33% mai repede prin USB-C (în loc de USB-A).

Facebook și Twitter primesc noi amenzi în Rusia, pe fondul acuzațiilor Moscovei privind ingerințele electorale externe CITEȘTE ȘI Facebook și Twitter primesc noi amenzi în Rusia, pe fondul acuzațiilor Moscovei privind ingerințele electorale externe

Una din puținele noutăți software notabile este suportul îmbunătățit pentru ciclism - plimbările cu bicicleta vor fi detectate automat, iar monitorizarea va fi întreruptă automat, când utilizatorul se oprește.

Watch Series 7 va fi disponibil cândva în cursul toamnei și va costa de la 400 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple watch
smartwatch