VIDEO Bill Gates folosește un smartphone cu Android

VIDEO Bill Gates folosește un smartphone cu Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 sep 2017

Fondatorul Microsoft a renunțat la vechiul telefon cu Windows Phone în favoarea unui smartphone cu Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Într-un interviu acordat televiziunii americane Fox News, Bill Gates a recunoscut că și-a înlocuit telefonul cu Windows Phone pe care-l folosea în trecut cu unul care dispune de platforma dezvoltată de Google, Android.

Întrebat despre Steve Job și dacă folosește produse Apple, ținând cont de rivalitatea dintre cei doi, pe de o parte, și dintre Microsoft și Apple, pe de altă parte, fondatorul Microsoft a declarat că folosește un PC cu Windows și un smartphone cu Android pe care l-a achiziționat recent.

Bill Gates nu specificat ce model de smartphone cu Android folosește acum, dar a spus că are multe aplicații Microsoft pe el. Din acest considerent, o variantă ar putea fi Galaxy S8 Microsoft Edition.

Obama l-a avertizat pe Zuckerberg cu privire la amestecul rus în alegerile americane CITEȘTE ȘI Obama l-a avertizat pe Zuckerberg cu privire la amestecul rus în alegerile americane

Microsoft comercializează în propriile magazine, în urma unui parteneriat cu Samsung, telefoane produse de compania coreeană pe care sunt incluse numeroase aplicații Microsoft. Acestea sunt vândute sub brandul Microsoft Edition.

În acest fel, Microsoft încearcă să-și popularizeze aplicațiile de smartphone, o direcție pe care compania americană a adoptat-o după instalarea la conducere a lui Satya Nadella.

Trecerea de la Windows Phone la Android nu este în niciun fel o notă proastă față de produsele Microsoft. În fapt, de mai bine de un an linia Windows Phone nu a mai primit niciun model nou. Microsoft pregătește momentul revenirii pe piața device-urilor mobile cu Windows 10, eveniment care ar putea avea loc în anii următori.

viewscnt
Afla mai multe despre
bill gates
android
smartphone